Qui Som

OFI3 S.L.U. neix el 1991, com a empresa de serveis ofimàtics distribuint equips de la marca Ricoh.
Amb la incorporació de la tecnologia digital, Ofi3 està preparada per a la presentació dels serveis informàtics tan necessaris en el món empresarial actual.

RICOH
Ricoh Espanya forma part del Grup Ricoh, multinacional japonesa i líder mundial del mercat d'equips digitals per a l'oficina.
Tecnologia, coneixement i total orientació cap al client són les claus d'aquest lideratge i dels nostres creixement sostingut.
Els majors canvis que s'han produït en els últims temps han estat aquells referents al concepte de "document", que ha passat de ser un suport físic, a esdevenir el suport capaç d'albergar informació.
El lideratge tecnològic de Ricoh no hagués estat possible sense un continu seguiment d'aquests canvis, avançant-se a ells per preparar les solucions que avui estan ajudant a milers d'empreses a millorar en els seus processos i reduir els seus costos.
Integrar la tecnologia de Ricoh en els processos de la seva empresa, d'una manera fàcil i amb una rendibilitat demostrada i quantificada, aquest és l'objectiu que es marca Ofi3 com a proveïdor de solucions documentals.
Comptem per aconseguir-ho amb els millors professionals, amb la millor tecnologia i amb un enorme coneixement acumulat que posem al servei de la seva empresa.