RICOH Smart Device Connector

L'aplicació gratuïta de Ricoh, Smart Device Connector, ofereix una manera fàcil i ràpida de enviar documents per imprimir i obtenir imatges escanejades a través del seu dispositiu intel·ligent Apple o Android compatible amb NFC.

Instal·leu l'aplicació al vostre dispositiu intel·ligent i podràs establir ràpidament una connexió segura amb una impressora multifuncional Ricoh compatible sense necessitat de registrar el vostre intel·ligent dispositiu ni accedir-hi.

Si utilitza un dispositiu Apple, pot realitzar una connexió directa WiFi amb la impressora amb només escanejar un codi QR exclusiu a la impressora. De manera similar, si es tracta d'un dispositiu Android amb tecnologia NFC podrà establir una connexió directa.

D'aquesta manera, tindrà accés a una àmplia gamma d'accions des del seu dispositiu intel·ligent, com enviar documents per imprimir, escanejar còpies de documents directament al seu dispositiu mòbil o entrada de trameses i enviar faxos a través de l'MFP.

També podeu utilitzar la llibreta d'adreces del seu dispositiu intel·ligent per enviar còpies de documents i faxs directament als vostres contactes.

  • Descarga gratuïta disponible per a Apple i Android
  • Oblideu-vos de registrar dispositius intel·ligents a la xarxa corporativa, el connector de dispositius intel·ligents permet establir una connexió directa amb una impressora
  • Imprimeixi, escanejeu i comparteixi documents de forma senzilla amb l'intuïtiva interfície d'usuari de l'aplicació
  • Acceleri la distribució de documents a través de la llibreta d'adreces del seu dispositiu intel·ligent per enviar documents escanejats per correu electrònic  • *Es posible que hagueu d' activar l' opció de "Origenes desconocidos", que la trobareu a "Ajustes"-> "Seguridad" -> "Origenes desconocidos".